Jeg var ude med nogle venner og spille lidt bold. Vi havde lige fået fri fra skole, og havde endelig fået weekend. Det tænkte vi lige skulle fejres med at vi spillede lidt af det vi elsker mest. Vi tager tit alle sammen ud sammen et par gange om ugen, og spiller fodbold. I dag var det også virkelig godt vejr, så man kunne næsten ikke lade vær. Klokken var omkring 16, og vi kunne mærke at vi alle var blevet lidt trætte nu. Vi sad og snakkede lidt på banen, inden vi tog hjem. Vi snakkede bare om hvad vi skulle i weekenden. Der fortalte jeg, at jeg skulle til bryllup. Nemlig min mors bryllup. Jeg har boet sammen med min mor og søster alene siden jeg var 5, og nu har hun efter 13 år fundet en ny mand. Jeg var virkelig glad på hendes vegne. Min rigtige far så jeg en gang om måneden. Men jeg glædet mig ellers virkelig meget til at fejre min mor. Det var i morgen hun skulle giftes igen, og hun havde inviteret en masse af hendes veninder og venner, og næsten hele vores familie. Efter vi havde snakket lidt på banen, smuttede jeg så hjem. Da det var blevet lidt sent spiste jeg noget mad, og gik så i seng. Næste dag var så den store dag. Min mor skulle endelig giftes. Stedet hun skulle giftes, var virkelig smukt, og der var virkelig pyntet en masse op. Hun havde lejet et kæmpe telt fra festgear.dk. Der var kommet en masse borde og stole, og virkelig meget pynt. Der var flotte balloner overalt, festtæppe, banner og alt muligt. Det var virkelig smukt. Min mor havde nemlig fået købt en masse pynt fra shop.festgear.dk og lejet borde og stole. Men det endte med at blive et vildt godt bryllup, og jeg var virkelig glad på min mors vegne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *