Hvorfor er forsikringerne så vigtige

Forsikringer er tit lidt kedelig og tit kan man føle man ikke rigtig får noget for pengene. Men en forsikring er simpelthen så afgørende hvis en dag uheldet er ude og økonomien kan være ødelæggende hvis du ikke har en forsikring. 

Hvis du laver en skade som løber op i mange tusind kroner eller endnu mere så kan det virke helt uoverskuligt hvis du ikke har en forsikring. Derfor er en forsikring bare så vigtig og en rigtig god investering trods alt.

Hvor mange slags forsikringer findes der

Der findes rigtig mange forsikringer af god grund. Der findes en traditionel indbo forsikring hvis din lejlighed eller hjem f.eks brænder. Der findes en hustandsforsikring hvis der er noget galt med dit hus. Så findes der personlige forsikringer, herunder hvis du kommer til skade under sport eller lign.

Hvis du har en bil vil du også erfarer at der findes flere slags forsikringer, en forsikring der giver dig en ny bil hvis du ødelægger din nuværende bil. Det kan betyde flere 100 tusind kroner. Har du f.eks kæledyr så kan du også få forsikringer til dette. Du kan f.eks købe en hundeforsikring hvis din hund bliver syg eller hvis din hund gør skade på andre dyr eller ting.

Hvad koster forsikringer 

Det er meget forskelligt. En indbo koster måske et par tusind hvor en hustandforsikring kan koste 4-5000. Hertil kan en hundeforsikring koste 2-3000. Det kommer helt an på hvor god en dækning du forventer samt hvem du er og hvad det er du skal dække. 

Er du f.eks 18 år er det dyrt at forsikring din bil. Hvor imod er du elitebillist vil du erfarer det er billigere at forsikre din bil især hvis du ikke har lavet uheld. Tegner du f.eks en hundeforsikring kommer det meget an på hvilken hund det f.eks er og hvor disponibel din hund er over for skader og dårlig led osv.

Alt i alt er forsikringer vigtige og det er altid værd at tjekke dine forsikringer og se om du er dække ordentligt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *