Det var en mandag morgen, og jeg gjorde mig klar til at tage i skole. I dag var min fødselsdag, hvor jeg endelig blev 17 år. Senere skulle jeg holde min fødselsdag med min familie ude på en restaurant. Vi skulle have noget godt mad. Jeg ville bare gerne igennem skole hurtigt, så jeg kunne fejre min fødselsdag. Jeg tog så i skole og var der nogle timer. Da jeg endelig fik fri, tog jeg hjem af. Jeg gjorde mig klar til at tage ud at spise med min familie. Jeg glædet mig virkelig. Der gik så nogle timer, hvor vi så tog ud til restauranten. Det var en virkelig smuk restaurant. maden var virkelig god. Det var så tid til at jeg skulle åbne mine gaver. Min mor gav mig den bedste gave. Jeg fik en iPhone 11. Det var lige hvad jeg havde ønsket mig. Det var en perfekt dag.

 

Næste dag i skolen 

 

Det blev så næste dag og jeg tog glad i skole. Jeg var så glad for min nye mobil. I frikvarteret tog vi ud for at spille fodbold. Det gjorde vi altid i frikvarteret. Da jeg løb med bolden, skete det mest uheldige. Min nye iPhone 11 røg ud af min lomme. Jeg blev så knust. Jeg tog den op fra asfalten, og så at skærmen var smadret. Jeg har aldrig været så ked af det. Men ven sagde jeg skulle tage forbi fixphone.dk. Der kunne jeg hurtigt få skiftet min skærmen på meget kort tid sagde han. Det valgte jeg så. Jeg tog forbi dem efter skole, for at få min nye iPhone 11 skærm fikset. De klarede det vildt hurtigt. Jeg fik min telefon tilbage samme dag. Jeg var så glad og lettet over at min skærm var så god som ny igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *