Taget er et af de vigtigste områder på din bolig. Men taget holder desværre ikke for evigt. Derfor vil det på et tidspunkt blive nødvendigt at skifte det. Det kan være forbundet med både praktiske og økonomiske overvejelser. Vi hjælper dig med en guide til nyt tag her.

Hvordan kan jeg få et godt tilbud?

En af de største udfordringer, når man skal have et nyt tag, er at finde det helt rette tilbud – og før det overhovedet få en idé om, hvad et tag skal koste.

Heldigvis kan man idé anvende en såkaldt tagberegner, som viser ca. hvad taget skal koste. En tagberegner er et værktøj, hvor du skal indtaste blandt andet antallet af kvadratmeter tag, som du har behov for, ligesom du angiver ønsker til materialer, om du har tagvinduer, skorsten etc. På den måde får du et retvisende billede af, hvad udgiften forventes at blive på – inklusive mandskabstimer.

Der findes flere firmaer, som tilbyder denne form for indledende beregning via en online tagberegner. Når du har fundet et godt tilbud, anbefaler vi, at du kontakter stedet for nærmere information og for at afstemme din mavefornemmelse.

Selve taget er en investering – ikke en udgift!

Det kan godt være, at det koster mange penge at få lagt et nyt tag. Men det du skal huske på er, at det er en investering i din bolig! Derfor er det typisk også sådan, at din ejendomsvurdering stiger tilsvarende med den pris, du har brugt på det nye tag, og faktisk i mange tilfælde mere.

Et nyt tag ser nemlig ikke kun godt ud i tilstandsrapporten, men er en visuel stor del af hjemmet. Derfor er det med til at overbevise potentielle købere om, at huset har en høj værdi.

Når du alligevel er ved at arbejde på huset, skal du desuden huske på, at det kan være smart at tænke i øvrige boligforbedringer. F.eks. giver det god mening at isolere loftet ekstra, hvis det ikke allerede lever op til moderne standarder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *