Du sidder sikkert godt i sofaen og skuer afslappet ud over din stue, om end du af og til drømmer om et frisk input. Vi kender alle til den kildrende følelse af at der bør ske noget nyt med ens bolig, oftest indtræffer følelsen i forbindelse med at årstiderne skifter. Sommeren trænger sig på, og man føler lige pludselig ikke at ens hjem er lyst nok. Nedenfor kan du læse mere om hvordan du kan give dit hjem en kærlig hånd, med sommeren lige på trapperne.

Pift gulvet op

Er du blevet træt af din gamle lejlighed eller lignende, så kan en ændring i hjemmets rammer gøre en stor forskel. Med rammerne menes der; vægge, loft og gulv.

Det er ikke alle som ved det, men en omgang gulvmaling kan virkelig gøre underværker og bestemt ændre atmosfæren i din bolig.  På maling.dk kan du finde et bredt og farverigt udvalg af gulvmaling m.m.

Det kan også være at dit trægulv blot er begyndt at se lidt slidt ud, så kan en omgang hvid gulvmaling på gulvet også gøre en kæmpe forskel. Hvis du tilmed overvejer at lakere dit gulv, så er det ikke kun en superblank udgive du kan få. Hvis du er træt af det blanke og glatte udseende på dit trægulv, så kan du også få en mat udgive.

En omgang gulvmaling er altså et godt sted at starte til at skabe lidt afveksling i din bolig, og hvis du desperat leder efter en måde at pifte dit hjem op på, så er afveksling kun en god ting.

Plads, luft og lys

Oftest er afveksling tit forbundet med, at man ønsker mere plads, lys og luft i hjemmet. Hvis du ikke lige foreløbig har planer om at slå en væg ned, så kan du også komme langt med den rette maling.

Overvej om ikke den hvide gulvmaling kunne være god i de større rum, altså f.eks. stuen. Her skaber en mørk farve nemlig en varm, men også til tider indelukket stemning. Det kan være meget hyggeligt om vinteren, men om sommeren er det dejligt at kunne mærke lyset og den naturlige varme fra solen i hele hjemmet.

Gør plads til naturen

Til den hvide farve kan det også anbefales at trække naturen med ind i hjemmet. Planter er nemlig med til at ændre på stemningen i dit hjem. Hvis du i forvejen har et hjem med pæne og retvendte linjer, så tilføjer planterne en god kontrast, således det ikke bliver for kedeligt.

Indretning i studieboligen

Det sidste indspark er dedikeret til de kommende studerende. Som ny studerende har du selvfølgelig allerede søgt ind på din drømmeuddannelse, og du har – hvis du er så heldig – sikkert også allerede fundet dig en sød lille studiebolig.

Hvad angår indretning, er alting selvfølgelig en smagssag, og ens budget dikterer selvfølgelig også hvad der er muligt. Hvis du dog har sparet godt op i dine sabbatår, så kan det anbefales at indrette din bolig på en afbalanceret måde. Man kan nemlig hurtig falde i ”IKEA-fælden”, og produkterne fra IKEA er selvfølgelig rigtig gode til prisen, men ens bolig kan dog hurtig blive en tro kopi af et IKEA-magasin.

Prøv derfor at finde tre ting i din bolig hvor du ikke vil gå på kompromis med prisen. Det kan være du f.eks. altid har ønsket dig et spiseborg i mormor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *