Har du drømt om en episk camping roadtrip gennem Norge? Drøm ikke længere! Med sine fantastiske fjorde, frodige skove og majestætiske bjerge er Norge det perfekte rejsemål for en camping roadtrip. Fra hovedstaden Oslo til de charmerende landsbyer på Lofoten – her er alt, hvad du behøver at vide om planlægningen af din ultimative campingtur gennem Norge.

Hvor skal du tage hen på en campingtur i Norge?

Norge har noget for enhver smag. Uanset om du er på udkig efter spektakulære udsigter eller et roligt sted væk fra det hele, er der mange steder, der er værd at besøge på din camping roadtrip gennem dette smukke land. Her er nogle af de bedste steder at besøge:

– Oslo – Dette er landets hovedstad, og den er fuld af fascinerende seværdigheder og attraktioner. Brug din tid på at udforske de historiske bygninger, museer og andre kulturelle attraktioner, inden du begiver dig ud på din rejse.

– Bergen – Bergen ligger i det vestlige Norge nær Nordsøen og er en livlig by med masser af ting at lave. Den er også utrolig malerisk takket være dens beliggenhed mellem syv bjerge og syv fjorde. Gå ikke glip af at smage på nogle af de lokale fisk og skaldyr, mens du er der!

– Lofoten – Disse øer ud for kysten i Nordnorge er kendt for deres betagende landskab. Fra vandrestier, der byder på utrolige udsigter over havet, til små fiskerbyer, hvor du kan smage lækre lokale retter som tørret torsk, byder dette område på noget for enhver type rejsende.

– Sognefjord – Sognefjorden ligger i det centrale Norge og er en af landets mest berømte fjorde og hjemsted for nogle virkelig fantastiske landskaber. Her kan du udforske maleriske landsbyer omgivet af gletsjere og snedækkede bjergtoppe eller tage på kajaktur langs kysten. Glem ikke dit kamera!

Det er nemmere end nogensinde før at planlægge din ultimative campingtur i Norge takket være alle de fantastiske destinationer, der er tilgængelige her. Fra pulserende byer som Oslo til charmerende kystbyer som Bergen og fredfyldte fjorde som Sognefjord er der noget for enhver smag i dette smukke land.

Læs flere rejseguides til Norge på www.laternanordica.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *