Spar energi-plakater er vigtige visuelle påmindelser om, hvordan vi kan reducere vores miljøpåvirkning ved at spare energi. De skildrer typisk mennesker eller dyr i forskellige hverdagssituationer, med et budskab under dem, der lyder: spar energi. Plakater som disse kan hjælpe med at minde os om de små ting, vi kan gøre hver dag for at spare energi og hjælpe med at beskytte miljøet. Nogle nemme måder at spare energi på inkluderer at slukke lys, når du ikke bruger dem, tage stikket ud af elektronik, når de ikke er i brug, og tage kortere brusere. At spare på energi er ikke kun godt for miljøet, men det kan også spare dig penge på din energiregning! Crow Creek, South Dakota Crow Creek er et ikke-inkorporeret samfund i Oglala Lakota County, South Dakota, USA. Det ligger inden for Pine Ridge Indian Reservation.

Offentlige forsyningsvirksomheder står over for monteringstryk for at imødegå klimaændringer

Offentlige vandforsyninger er afgørende for folkesundheden og tages ofte for givet. Kommunale vandsystemer er en kritisk infrastruktur, der skal vedligeholdes for at beskytte samfundets sundhed. Kvaliteten og sikkerheden af vores vand er en topprioritet for offentlige embedsmænd. EPA har lanceret et initiativ på 150 milliarder til at forbedre vandinfrastrukturen i hele Amerika, og byen er i gang med at opdatere sin plan for at håndtere forurening i byens drikkevand. Anslået 7 milliarder dollars blev brugt på at opgradere vandsystemer fra 1995 til 2015, og det forventes, at der vil være brug for flere milliarder i løbet af de næste 20 år. EPA arbejder sammen med statsledere, lokale myndigheder og forsyningsselskaber for at udvikle en strategi til forbedring af vandinfrastruktur og overkommelige priser.

Energistyrelsens bevilling 2021 til finansiering af energieffektiviseringsprojekter

Energistyrelsen imødekommer nu ansøgninger til sit bevillingsprogram for 2021. Programmet yder økonomisk støtte til innovative energiprojekter, der har til formål at forbedre energieffektiviteten, reducere CO2-udledningen og fremme brugen af vedvarende energikilder.
Energistyrelsen leder efter projekter, der viser en høj grad af innovation og lover betydelige reduktioner i energiforbrug eller CO2-udledning. Støtteberettigede ansøgere omfatter private virksomheder, offentlige institutioner og non-profit organisationer.
Tilskudsprogrammet tilbyder støtte på op til 10 mio. kr. pr. projekt. Ansøgningsfristen er den 1. marts 2021. Mere information om bevillingsprogrammet og hvordan du ansøger kan findes på DEA's hjemmeside på http://www. Ens. Dk/en/energi-system/tilskud-og-tilskud. Energistyrelsen er ansvarlig for udviklingen af Danmarks energisystem, som omfatter elproduktion, transmission, distribution og lagring af energi.

Skift til energieffektive pærer og spar 75 USD i år

Energieffektive pærer er en fantastisk måde at spare penge på og hjælpe miljøet. De bruger mindre energi end traditionelle pærer, så du kan spare penge på din elregning. De holder også længere, så du behøver ikke at udskifte dem så ofte. Dette kan hjælpe dig med at spare penge i det lange løb. Slip af med elektronik, der ikke er i brug. Disse enheder trækker stadig strøm, når de er slukket, hvilket ender med at koste dig flere penge. At trække stikket ud er en fantastisk måde at stoppe dette forbrug på dine ressourcer. Hvis du har en dam eller et vandfald, så overvej at bruge solenergi til at holde det kørende om natten. Solens stråler vil opvarme vandet og holde det varmt. Dette kan være en fantastisk måde at få det mest naturlige look som muligt.

11 husholdningsartikler, du ikke kan leve uden

Husholdningsartikler er en nødvendig del af hverdagen. De gør vores liv lettere og mere organiseret. Nogle af mine foretrukne husholdningsartikler er min støvsuger og min opvaskemaskine. Min støvsuger er en livredder, når det kommer til at rense snavs og hår op fra gulvene. Det får mit hus til at se og føles meget renere ud. Min opvaskemaskine er også en livredder. Det sparer mig så meget tid, når det kommer til opvask. Jeg skal ikke længere bruge timer på at vaske op i hånden. Dette er blot nogle få eksempler på, hvorfor husholdningsartikler er så vigtige for mig. Hobbyer er også en nødvendig del af livet. De gør fritiden behagelig og afslappende. Nogle af mine yndlingshobbyer er at læse og skrive. Jeg elsker at læse bøger og blade i min fritid. Jeg elsker også at skrive.

At bygge poolkø er et mareridt

Poolkøen er altid et sjovt sted at være. Der er altid mange mennesker der, og der er altid travlt. Men det er det, der gør det så sjovt. Du ved aldrig, hvem du skal møde, eller hvad du skal gøre. Du kan få nye venner, eller bare slappe af og nyde solen. Det er et fantastisk sted at være, og jeg nyder det altid. Men i dag var jeg ikke rigtig i humør til at være her. Jeg gjorde det bare, fordi nogen havde bedt mig om det. Kom så Julie, du skal have det sjovt. Jeg vendte mig om og så min bedste ven Sam gå hen imod mig, hendes hår stadig vådt fra bruseren og iført en sød gul bikini. Hun havde trukket sit hår ind i en hestehale, og hun lignede en model. Jeg havde mit sorte et stykke på, med mit hår i en rodet knold.

Link til artiklen

klik her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *