Clairvoyance og massage er to behandlingsformer, som mange mennesker gerne vil vide mere om. Hvordan hænger de sammen? Virker de overhovedet? Hvad får man ud af dem? I dette blogindlæg giver vi dig et hurtigt overblik over, hvordan clairvoyance og massage arbejder sammen, og hvad du kan forvente at få ud af en behandling.

 

Hvad er clairvoyance

Clairvoyance betyder direkte sanselighed eller evnen til at se ting, som ikke er umiddelbart synlige for det blotte øje. Clairvoyance er en af de mest omtalte og anvendte former for alternativ behandling, og der findes mange forskellige måder, hvorpå clairvoyante kan anvende deres evner.

Hvad er healing

Healing er den anden form for behandling, som vi vil kigge nærmere på. Healing betyder helbredelse på dansk, og der findes mange forskellige healing-teknikker. Healing kan bruges til at helbrede fysiske sygdomme, men også psykiske problemer som stress, angst og depression.

Hvordan arbejder Clairvoyance og healing sammen?

Healing og clairvoyance arbejder sammen på den måde, at clairvoyante kan se ting, som ikke er umiddelbart synlige for det blotte øje, og de kan bruge deres evner til at hjælpe andre med at komme tilbage til et godt helbred. Healing-teknikkerne kan bruges til at lindre smerter, reducere stress og angst, og til at hjælpe folk til at komme tilbage til et mere normalt liv.

Healeren og clairvoyantens udannelse

De fleste clairvoyante og healere arbejder dog ikke alene. De fleste af dem har en eller flere uddannelser i både clairvoyance og healing, så de ved, hvordan de skal anvende deres evner på den bedst mulige måde. Clairvoyante og healere arbejder ofte sammen med læger, psykologer og andre fagfolk for at sikre, at behandlingerne bliver så effektive som muligt.

 

Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvordan clairvoyance og massage kan hjælpe dig, kan du kontakte en af de mange clairvoyante eller healere, der arbejder i Danmark. Du kan også læse mere om emnet på internettet eller i bøger om alternativ behandling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *