Måske du slet ikke har hørt om begrebet før. Men ’investeringsure’ er blevet et ord, som du bør være bekendt med, hvis du dyrker de mere eksklusive ure.

Når man siger, at tid er penge, er det også gældende for mange ure. For selvom de fleste ure med tiden vil miste deres værdi, findes der en gruppe af mere eksklusive urmærker, som tager til i pris. De udgør derfor også et godt investeringsobjekt, da de potentielt kan blive meget mere værd. 

Det gælder i særdeles hed fordi, at mange vintageure i dag er mere efterspurgte som samlerobjekter, og det er med til at få prisen til at stige ud fra de klassiske tanker om udbud og efterspørgsel.

Disse ure er gode at investere i nu

Begrænset produktion og stor efterspørgsel har resulteret i en stigende pris på mange vintageure. Selv under Covid-19, hvor der ellers skete store fald og var forsigtig omsætning i forhold til forbrugsvarer, skete der en stor stigning i efterspørgslen på luksusure.

I dag er der fortsat stor efterspørgsel, og det er særligt gældende for brugte Rolex ure, brugte Audemars Piguet ure samt brugte Tudor ure.

Brugte Rolex ure

Rolex er et af de mest alment kendte luksusmærker inden for ure. Det er et tidløst ur, som er betragtet som sikkert at investere i. Særligt modellen Daytona har oplevet en stor stigende efterspørgsel og er derfor et godt valg for dig, der vil investere i et ur.

Brugte Audemars Piguet ure

Her er der tale om endnu et stort navn, som de fleste urentusiaster vil nikke genkendende til. Audemars Piguet uret Royal Oak står som et af producentens mest ikoniske og vil også i fremtiden stige i pris og være en god investering. Desuden udkommer der snart en 50-års jubilæumsmodel, som kan vise sig meget værdifuld at investere i, om end uret naturligvis også vil koste mange penge at erhverve sig,

Brugte Tudor ure

Tudor er faktisk et søsterselskab til Rolex. Der er dog tale om en lidt anden prisklasse, som vil være mere medgørlig for mange interesserede i luksusure, men der er stadig masser af kvalitet og design at komme efter! Et Submariner ur fra producenten kan være i høj kurs, så hold øje med dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.