Savner du at have flere venner, og vil du gerne i gang med at arbejde på at få flere venskaber, har vi her samlet nogle gode råd til dig, som kan hjælpe dig med at opnå det.

Snak med andre de steder du kommer

For det første kan det være en god idé at begynde at snakke med andre, de steder du kommer. Det kan være, at du tit kommer i det lokale fitnesscenter. Så kan det være en oplagt mulighed at begynde at snakke lidt med nogle af dem, du plejer at hilse på i det center. Det er jo åbenlyst, at det er personer, der i hvert fald har en samme interesse som dig, og det kan tit være nemmere at falde i snak sådan et sted, hvor der bare er tale om smalltalk, og hvor det ikke er så officielt.

Start til en sport, i en forening eller i en klub

Hvis du savner at møde nye venner, kan det også være en idé for dig at starte til en ny sportsgren eller at melde dig ind i en ny klub. Det kan være en god idé at tage udgangspunkt i en af dine nuværende interesser og så undersøge, om der er et fællesskab for det et sted. Her kan du nemt møde andre ligesindede, der har de samme interesser som dig, og så er der større chancer for, at I har noget at snakke om, og på den måde kan der nemt blomstre et venskab op.

Mød venner gennem skole og arbejde

Der er også mange venskaber, der møder nye venner gennem deres skole eller deres arbejdsplads. Så hvis du snart skal starte på en skole, eller hvis du snart skal starte på en ny arbejdsplads, kan det også være en god idé at arbejde på at være imødekommende og snaksagelig over for de personer, du møder der, da det er en oplagt mulighed for at danne nye venskaber. Der er mange langvarige venskaber, der er blevet skabt i skoler og på arbejdspladser gennem tiden.

Find og køb flyverdragter til børn her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *