Sexlegetøj er ikke længere virkelig et tabu, og så gør det parlivet noget sjovere og mere spændende.

Når det kommer til et forhold, så kan det være sjovt at eksperimentere. Det er noget der holder liv i forholdet og det giver desuden også tit langt bedre sex. Det at kunne snakke åbent omkring hvad der tænder en med sin partner gør også bare at man slapper mere af i forholdet. 

Sexlegetøj er for mange indbegrebet af at udforske sexlivet. Det er med andre ord det krydderi der gør det sjovere og sørger for at man hele tiden finder ny glæde ved det. Ikke mindst siden fifty shades of grey er der også kommet noget med dominans med ind i soveværelset. Sexlegetøj består hos helt almindelig par ikke længere kun af en vibrator. Det har åbnet op for en hel ny verden. Det er ikke længere beskidt at have bondage relaterede oplevelser, det er i stedet blevet frækt. 

Er forholdet gået lidt død ?

For dem der ikke dyrker deres sexliv så meget er det vigtigt, kan det gå hen at gå død. Forholdet kan lide voldsomt under dette. Kvinder føler deres mand ikke tænder på dem mere, hvis lysten ikke er der. Mænd syntes deres kæreste/kone er blevet kedelig hvis hun ikke har lyst. Han fortrækker sig i garagen og pudser sine alufælge eller tager ud til gutterne. Hun bruger enhver chance for en cafe tur med tøserne eller er konstant til yoga. Retningen er uheldig, men ikke uoprettelig, det gælder om at prøve og mødes på midten. 

Lysten til hinanden kan komme ved mange ting. Tit hjælper det at tænke tilbage til da man mødtes. Hvad var det man var tiltrukket af ved den anden. Hvordan var man selv. Påklædning og væremåde kan have ændret sig meget, så det er med at finde lidt tilbage til hvad man gjorde rigtigt dengang. 

Om ikke andet, så prøv at snakke om det. Læg kortene på bordet som man siger, prøv måske at køb noget hjem ( her snakker vi sexlegetøj ) og sig hvad man har lyst til. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *