Er du den lykkelige ejer af et dejligt kolonihavehus? Så bør du læse med her, hvor vi kigger lidt på en af de ting, som mange kolonihavehus ejere glemmer i forbifarten. Når man skal ud i kolonihaven, så vil de fleste helst bare slappe af, eller eventuelt grave lidt i urtehaven, hvis man har det. Vedligeholdelse er ikke det mest populære, og det begrænser sig derfor ofte til det, man er forpligtet til fra haveforeningen. Men det er immervæk vigtigt at vedligeholde, og her i denne artikel slår vi ned på betydningen af at få malet. Se mere her maler-oversigt.dk

Sundt og smukt træ

Når du får malet dit kolonihavehus, så står det utroligt flot, det er der ingen tvivl om, og det er måske også den vigtigste grund for de fleste. Det er dog ikke hele historien, for når du får malet med en god og beskyttende maling, så holder dit træværk også længere tid. Et kolonihavehus er en investering som al anden ejendom, og det er sund fornuft at passe godt på den. Der er altså to rigtig gode grunde til at få malet det gamle kolonihavehus.

Men gør det ikke selv

Hvis du elsker at male, så slå dig da løs, men for langt de flestes vedkommende, så er det ikke særlig spændende at skulle tage i kolonihavehus, blot for at male. Det er lidt af en sur tjans, så i stedet så bør du finde dig en lokal faglært maler. En maler kan klare det i et snuptag, og så er du sikker på, at træet får den behandling det har brug for. En maler har både teknikken og den faglige viden i orden, og det er pengene værd. Det er efterhånden blevet meget nemt at finde en lokal maler, man kan bare gå på nettet og søge efter en lokal oversigt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *