Hvis du leder efter en feriedestination, der er perfekt til både dig og dine små børn, skal du ikke lede længere! Disse 5 destinationer er nogle af de bedste steder i verden at rejse med børn. Fra solrige strande til spændende byer – her er der noget for enhver smag. Så pak dine tasker og gør dig klar til et eventyr!

Lapland, Finland: Hvis dine børn er fascineret af sne og is, er Lapland det perfekte sted at tage dem hen. Her kan de møde julemanden, ride på husky-ture og endda prøve kræfter med isfiskeri. Og selvfølgelig er der masser af muligheder for at bygge snemænd og lave sne engle!

Orlando, Florida: En tur til Orlando er en drøm, der går i opfyldelse for mange børn. Med forlystelsesparker i massevis er der så meget at se og lave. Fra at møde deres yndlingsfigurer i Disney World til at køre i rutsjebaner i Universal Studios vil dine små børn helt sikkert have det sjovt.

Great Barrier Reef, Australien: Great Barrier Reef er et af de mest spektakulære naturvidundere i verden. Og det er ikke kun for voksne! Der er også masser af aktiviteter for børn, f.eks. snorkling og svømning med delfiner. Dine små vil blive forbløffet over de farverige fisk og koraller, de ser under vandet.

New York City, USA: New York City er det perfekte sted at introducere dine børn til storbylivet. De vil helt sikkert få en uforglemmelig oplevelse lige fra at køre med metroen til at besøge ikoniske seværdigheder som Empire State Building og Central Park. Og glem ikke at tage dem med til et Broadway-show!

Rom, Italien: Rom er en by, der er fuld af historie, kultur og lækker mad. Børnene vil elske at udforske de antikke ruiner i Colosseum og Vatikanstaten. Og de vil helt sikkert nyde en gelato eller to (eller tre!)

Husk, at tænke på miljøet, når du rejser. Få inspiration og en guide til grønne rejser på travelgreen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *