Elsker du frugt? Så er det en god måde at nyde din yndlingsfrugt hele året rundt, hvis du starter en frugtkassevirksomhed! I dette blogindlæg vil vi diskutere de bedste måder at levere en frugtkurv på arbejde på, og hvordan du starter en frugtkassevirksomhed med sæsonbestemt frugt. Vi vil også give tips til at vælge de rigtige frugter til din virksomhed, og hvordan du kommer i gang i dag. Firmafrugtordning til virksomheder og økologisk frugt på arbejdspladsen er en løsning, som mange arbejdspladser allerede gør brug af i dag.

Tjen penge på det

Hvis du er på udkig efter en sjov og sund måde at tjene penge på, er det en god mulighed at starte en frugtkassevirksomhed. Ikke alene vil du kunne nyde dine yndlingsfrugter hele året rundt, men du vil også hjælpe andre med at gøre det samme. Der er mange sundhedsmæssige fordele forbundet med at spise frugt, så ved at tilbyde denne service vil du gøre en forskel i folks liv.

Frisk frugt

Når det gælder levering af frugtkurve på arbejdspladsen, er der et par ting at overveje. Først og fremmest skal du sørge for, at frugten er frisk og af god kvalitet. Du ønsker ikke, at dine kunder skal modtage rådden eller gammel frugt, så det er vigtigt at købe dine produkter fra velrenommerede leverandører. Det er også vigtigt at vælg frugter, der er i sæson, for at sikre, at de er bedst muligt.

Fordele ved at vælge en frugtordning til virksomheden

Der er mange fordele ved at starte en frugtkassevirksomhed, bl.a.:

 • Du vil kunne nyde frisk frugt hele året rundt.
 • Du hjælper andre med at forbedre deres sundhed ved at forsyne dem med frisk frugt.
 • Du støtter lokale landmænd og virksomheder.
 • Du vil gøre en forskel i folks liv.

Mere energi på arbejdspladsen

Når du har det godt, præsterer du bedre. Når du har mere energi, kan du fokusere og være produktiv. Reduceret stressniveau: Antioxidanterne i frugt kan bidrage til at reducere stressniveauet og forbedre dit humør. Forbedret immunforsvar: Hvis du spiser frugt regelmæssigt, kan det være med til at styrke dit immunforsvar og holde dig sund og rask.

Derfor skal du vælge økologisk frugt

Økologisk frugt er dyrket uden brug af pesticider, herbicider eller andre kemikalier. Økologisk frugt er sundere for dig og miljøet. Økologiske landmænd anvender ofte bæredygtige dyrkningsmetoder. Du støtter økologiske landmænd, når du vælger økologisk frugt til din virksomhed.

Idéer til valg af typer af frugt

Der er mange forskellige typer frugt at vælge imellem, så det er vigtigt at vælge de rigtige til din virksomhed. Her er et par idéer:

 • Æbler
 • Bananer
 • Appelsiner
 • Pærer
 • Vindruer
 • Kirsebær
 • Bær
 • Meloner
 • Mango
 • Figner
 • Dadler

Opsummering og konklusion

At starte en forretning med frugtkasser er en fantastisk måde at nyde frisk frugt hele året rundt og gøre en forskel i folks liv. Det er desuden også en fantastisk måde at vælge frugt til på virksomheden. Når du vælger frugt til din virksomhed, er det vigtigt at overveje kvalitet, sæsonbetonethed og økologiske muligheder. Med så mange forskellige typer frugt til rådighed er du sikker på at finde de perfekte frugter til din virksomhed. Kom i gang i dag, og nyd fordelene ved en masse sund frugt. Frugtordning i København med frugtlevering til virksomheder er altså bestemt noget, I skal overveje at indføre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *