Jeg sad hjemme hos min ven. Vi sad og spille lidt computer. Jeg tit hjemme hos ham, da han altid har de fedeste spil. Vi plejer tit at være sammen. I dag skulle vi sammen til vores første teoritime. Vi var virkelig spændte. Vi begge er snart 18 år, og vi følte at det var et perfekt tidspunkt at starte på kørekort. Så kunne vi begge muligvis, komme ud at køre lige så snart vi bliver 18, da vi allerede har fået kørekortet. Vi startede på en køreskole i Vanløse der hed TopGearTrafik, som skulle være rigtig god. Det var en anbefaling vi fik fra nogle fra vores klasse. Da klokken så blev lidt senere tog vi imod køreskolen. Vi ankom lidt i 17, og teoritimen startede klokken 17. Der var også andre elever. Vi havde nogle behagelige stole at sidde på. Klokken blev så 17 og teoritimen startede. Jeg var ret spændt. Det var en virkelig underholdende time. Det var spændene at lære om biler, og om at køre på vejene. Jeg glædet mig allerede til at komme ud at køre på vejene. Det skulle vi efter lidt flere teoritimer. Men vi skulle ud at køre på manøvrebanen om 2 dage. Det glædet jeg mig også virkelig til. Der lærer man hvordan man starter, og de ting man skal vide i starten.

 

 

To dage senere:

 

Der gik så de to dage og vi skulle ud at køre på manøvrebanen i dag. Jeg havde virkelig glædet mig til denne dag. Det havde min ven også, da han næsten ikke har snakket om andet. Vi fik en bil hver. I starten var jeg virkelig dårlig, men jeg blev meget hurtigt bedre. Vi kørte bare rundt, og vi elskede det. At køre bil var meget sjovere end jeg troede, og jeg glædet mig allerede til at jeg fik mit kørekort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.