Ønsker du at have din telefon ved hånden under bilkørsel? Det er ret skidt, for den må du ikke sidde og fumle med, når du skal være opmærksom på, hvad der sker foran dig. Her har du nu en mulighed, der hedder, at du får Apple Carplay, så du kan koble din iPhone til bilens multimedieskærm og nyde stemmestyret adgang til opkald, GPS og meget mere. Her kan du læse om fortrin ved Apple Carplay.

Brug din iPhone på bilens multimedieskærm

Apple Carplay giver dig en brugergrænseflade på din multimedieskærm, der er meget lig den, som du kender fra din iPhone. Via stemmestyring eller tryk på touchskærmen kan du nemt gøre brug af diverse CarPlay-apps, så du fx kan kontakte andre via telefon eller SMS og sætte musik på, uden at du slipper rattet. Derved kan du multitaske på lovlig manér under bilkørslen og blive mere bekvem. 

Kan du få eftermontering af Apple Carplay?

Men hvad hvis din bil ikke har en multimedieskærm, du kan koble din iPhone til? Så kan du givetvis få én installeret. I mange nyere biler er det muligt at få eftermontering af Apple Carplay, hvor der fx gøres plads til en touchskærm med multimediefunktionalitet ved at fjerne bilens radio. Det kan godt blive en dyr fornøjelse at få sådan en skærm til din bil, men nu er det trods alt blot et engangsbeløb.

Find de apps, du ønsker adgang til

Gå på udflugt i App Store efter apps, du ønsker at have adgang til på farten. Musiktjenester, lydbøger og radioapps er tre eksempler på ting, du uden at skulle hive fat i din telefon under kørslen kan få adgang til. Hvorfor ikke være bekvem under kørsel? Kom i gang med Apple Carplay, så du kan snakke med vennerne i den anden ende af landet eller kontrollere den musik, som du hører, mens du kører.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.