En flot bil sælger sig selv. Det bør være til at forstå for de fleste. Men hvordan kan man nemt gøre bilen flot uden at skulle hen og bruge en formue på det? Vi giver her tre gode råd til netop det.

Det ydre tæller

Man køber ikke en bil for dens personlighed. Man køber den fordi, den er flot. Derfor er du nødt til (såfremt du gerne vil sikre dig en fair pris for dig selv), at sørge for bilens ydre fremstår velholdt. Det gør du dels ved at sikre dig, at den er vasket – eller i hvert fald ikke fremstå beskidt, hvilket signalerer, den ikke er passet særligt godt. Vask derfor bilen, giv dine fælge en omgang egnet rens og poler så bilen til sidst.

Har din bil mindre ridser, kan du ofte nemt fjerne dem eller gøre dem mindre, så bilen fremstår mere velholdt. Mange butikker som T Hansen eller Biltema har gør-det-selv kits, som du kan anvende selv.

Har dine fælge mange slag og skrammer, så kan du ved hjælp af sandblæsning af metal for udjævnet overfladen og evt. give dem en gang egnet maling og lak. 

Hold kabinen flot

Ligesom bilen skal rengøres udvendigt, skal den også rengøres indeni. For selvom en potentiel køber først ser bilen udefra, sætter han sig også ind i den for at prøve den. Her er det væsentligt, at du har fjernet gammelt affald, støvsuget og tørret bilen af med en våd klud. Det kan ofte gøres ret hurtigt, og det vil gøre en stor forskel.

Har du mulighed for det, så spray med en lugtfjerner for at friske kabinen op. Men undgå at overdrive det.

Husk de små detaljer

Når bilen er fin både ude og inde, kan du se, om du kan fikse de små detaljer. Det kan f.eks. være at bakspejlet er pudset, at radioen er indstillet på en kanal der ikke skratter, at sæderne er indstillet ens for visuel symmetri etc.

Alle disse ting skulle i sammenspil øge chancerne for at få en god pris for din bil.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.