De fleste af os kender nok godt det, at det kan være svært at finde på en gave til manden, der har alting. Og hvis du ikke synes, at sokker eller undertøj lyder som en særlig fed gave, så kan der være hjælp at hente. I hvert fald hvis du skal give en gave til en person, der elsker duften af benzin og brændt gummi!

Her kommer 3 gode gaveidéer til manden, der elsker fart over feltet.

Djævleræs!

Kan du huske det gamle tv-program på Zulu af samme navn? I Djævleræs var det ikke unormalt, at deltagerne buldrede sammen eller måtte indse, at den nemmeste vej uden om forhindringer på banen, var lige igennem dem! Og ja, i et billøb som djævleræs er det stadig et spørgsmål om at komme hurtigst over målstregen, hvilket gør det helt ok at tænke kreativt og køre som en bisse.

Djævleræs kombinerer drengehørm, markræs og Nascar på en fed og uformel måde, hvor der bliver masser at smile over, når løbet er gennemført – og måske også plads til et par kommentarer om vanvidskørsel. Så glæd dig til at skulle deltage i djævleræs som driver og co-driver på en sjov bane et sted i Danmark. Det bliver fedt!

Gokart

Er djævleræs lige voldsomt nok, eller er man mere til et motorløb, der imiterer sporten Formel 1 end Nascar? Så er det bare at bestille tid til at køre gokart!

Vi anbefaler, at man bestiller ti på et af de anlæg, som ligger under åben himmel. Det skyldes, at køreoplevelsen bliver bedre her, da man ikke køre i en tillukket hal. Løbsrealismen bliver derfor større og det er naturligvis særligt sjovt at køre gokart her i sommeren! Book tid til gokart her.

Fantastiske Ferrari

For mange mænd står dét at prøve en Ferrari højt på listen over ting, de gerne vil nå at prøve en gang i deres liv! Så hvorfor ikke give bilelskeren en tur ud og køre i den italienske hingst af en sportsvogn!

Tag f.eks. på Jyllandsringen eller en tur til Padborg, hvor der kan bestilles tid til at prøve den hidsige Ferrarimotor af!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.