Hvis du er ved at planlægge en rejse, sidder du med overvejende sandsynlighed og kigger på flybilletter. Flyet er en foretrukken rejseform, når man skal ud i verden. Særligt de eksotiske lande eller Amerika og Australien kræver selvsagt, at man flyver dertil, da man skal krydse store oceaner. Men! Hvad med dig, der skal rejse i Europa? Er du virkelig nødsaget til at tage flyvemaskinen eller findes der alternativer? Ja, det gør der. Du kan nemlig rejse med en turistbus – som er et fremragende alternativ til flyveturen. Læs hvorfor her.

Bussen er rolig og afstressende

Har du nogensinde haft en virkelig afslappende tur i lufthavnen? Vores gær er nej. Lufthavnen er en kaotisk sammensmeltning af mennesker, der farer på kryds og tværs, og checkpoints, som du skal fases løbende igennem.

Det hele starter med en tidlig ankomst, hvorefter der vil være ventetid. Men inden da skal du stå i kø for at checke ind, stå i kø ved sikkerhedstjekket og så videre. Dertil er lufthavnens priser ofte ganske dyre, hvilket gør det pebret at opholde sig i den de mange timer forud for afgangen.

En bus er anderledes. Når du ankommer, melder du det blot til chaufføren, som vil krydse dig af og oplyse et sædenummer. Du kan smide din bagage ind i bussen uden at spilde tid – og du kan have din egen mad og drikke med!

Inde i bussen er der også en stemning af ro – og dertil en større magelighed, fordi der ofte er bedre benplads.

Man kan sige, at flyveturen er hurtigere, da det kun tager et par timer at f.eks. flyve sydpå. Men hvad med timerne spildt på transport til lufthavnen, ventetiden i lufthavnen og så videre? Den kunne du bruge ved at sidde i et komfortabelt sæde i bussen – hvor du kan nyde bøger, se film på din iPad eller se på landet, der ruller forbi dit vindue.

God til grupperejser

Det at rejse i bus er en særlig god metode for grupper. Derfor er rejse på den samme bus eller privat leje af bus en efterspurgt løsning. Her kan man komme hinanden nær, da man kan blive placeret tæt sammen. Man kan derfor snakke over sæderne, spille spil og meget mere.

Dette er også godt for familier med børn, der gerne vil bytte sæder undervejs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *